Definit el recorregut de la 35a Mitja Marató de Sant Cugat

El centre del poble serà un dels protagonistes del recorregut de la carrera, organitzada pel Club Muntanyenc i l'Ajuntament, i també es dona a conèixer el circuit del Terç, una cursa de 7 km

La 35a edició de la Mitja Marató de Sant Cugat, una cursa celebrada el diumenge 31 de març, ja coneix el recorregut d'aquesta, un recorregut pels carrers del centre del municipi. A més, la carrera coincidirà amb el Campionat d'Espanya de Mitja Marató en totes les categories i es disputarà també el Terç, una carrera de 7 km. Amb això, la Mitja Marató està inclosa en la Xarxa de Mitges Maratons de la Diputació de Barcelona i en la Lliga Championchip puntuant el doble.

Així doncs, els corredors passaran per llocs emblemàtics del municipi com la Plaça Octavià, la Rambla del Celler o l'Avinguda Cerdanyola en un circuit de 16 km, on els participants faran una volta sencera i una altra de més curta. A més, el recorregut ha estat ideat per a Juan Carles Ginés, responsable de la secció de fons del Club Muntanyenc.

Recorregut Mitja Marató Sant Cugat. FOTO: Mitja Marató Sant Cugat


 

 
Comentaris

Destaquem