Demanen la instal·lació d'una pantalla gegant a Sant Cugat per la final de l'Eurocopa

La selecció espanyola jugarà la final de l'Eurocopa d'aquest diumenge, 14 de juliol

El Partit Popular ha sol·licitat la instal·lació d'una pantalla gegant a Sant Cugat per poder veure la final de l'Eurocopa, on jugarà la selecció espanyola. A més, Vox ha presentat una instància a l'Ajuntament demanant la pantalla gegant. El partit és el diumenge 14 de juliol i Espanya, que ha eliminat a França a les semifinals, s'enfrontarà al guanyador del partit entre Anglaterra i Països Baixos. Anys enrere, ja s'havia instal·lat a Sant Cugat una pantalla gegant a la plaça d'Octavià per seguir alguna final de la Lliga de Campions del Barça.

"Sol·licitem al govern municipal la instal·lació d'una pantalla gegant per poder gaudir de la final de l'Eurocopa. Sant Cugat amb la Selecció Espanyola", ha difós el PP per les xarxes socials. Barcelona, Sabadell o Mataró són algunes ciutats catalanes que ja han anunciat la instal·lació d'una pantalla gegant per seguir la final de l'Eurocopa. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem