El derbi de bàsquet femení entre el Qbasket i la UESC acaba a favor les vermell-i-negres

El Qbasket Sant Cugat i la UESC van estrenar la competició enfrontant-se en un vibrant derbi

Partit intens el jugat entre el femení del Qbasket Sant Cugat i la Unió Esportiva, celebrat el diumenge 24 de setembre al pavelló 1 de la ZEM Rambla del Celler, i que va acabar decantant-se a favor de la UESC per 44 a 63. Tots dos equips començaven una nova temporada, després de la perduda de categoria de la temporada passada.

El Qbasket Sant Cugat no va poder comptar amb totes les jugadores, a causa de problemes administratius a l'hora de gestionar les fitxes, i va haver de jugar amb 3 cadets. L'equip visitant va sortir al partit amb més intensitat. El primer quart va finalitzar amb el marcador de 8-20. Cal destacar en aquesta habitació, el joc de les 3 cadets del Qbasket. En el segon quart, les blau-i-negres augmenten la intensitat i encert en el tir. És partit més igualat. El resultat al final del segon quart és de 25-36.

El tercer quart segueix el mateix camí del segon. El Qbasket Sant Cugat està més intens i encertat, jugant un bàsquet ràpid i bonic de veure, però la diferència acumulada en la primera habitació fa difícil reduir les diferències. El tercer quart finalitza amb el resultat de 39-48. En el darrer quart, les blau-i-negres aconsegueixen acostar-se a l'equip visitant en el marcador, amb desavantatges de 8 punts, però finalment, a causa del cansament de l'equip local i per la falta de les jugadores, anteriorment comentat, fa que les visitants s'allunyin en el marcador, amb el resultat definitiu de 44-63.

Destaquem del partit la participació de Telma, Aina i Clara, jugadores del cadet del Qbasket Sant Cugat i Mara Blanch, seleccionada com a jugadora destacada del partit.