Derrota amb bona imatge de la UE Sant Cugat

Els vermell-i-negres cauen per 72 a 80 davant el CB Esparreguera, en un partit on arribaven amb moltes baixes i sense jugar-se res

La UE Sant Cugat Negre no ha pogut superar al CB Esparreguera i ha caigut derrotada per 72 a 80 en el partit disputat aquest diumenge 28 d'abril al Pav3 de la ZEM Rambla del Celler.
El partit era una empresa molt complicada, ja que el CB Esparreguera es troba en un moment culminant de la temporada en el qual està preparant la Final Four, per la que ja està classificat.

Els visitants han començat dominant el matx, amb bones accions defensives i encert en atac, i han aconseguit un parcial de 2-11. Però la UE Sant Cugat ha reaccionat, sobretot a partir d'un triple de Marc Figueres, i ha retallat la diferència fins a arribar a l'11-13 amb el que ha finalitzat el primer Quart.

La UESC ha sortit endollada a l'inici del segon parcial, continuant amb la bona dinàmica dels darrers minuts del primer, i amb un dos més un de Rai Solivelles, i un triple de Marc Garcia, ha assolit el màxim avantatge a favor seu (21-16). Però ha estat només un miratge, ja que el CB Esparreguera ha reaccionat amb un joc molt intens i agressiu, aconseguint robar pilotes i sortir ràpidament en transició, i el partit ha marxat al descans amb un resultat de 32-39 favorable als visitants.

El CB Esparreguera ha continuat amb una marxa més a l'inici del tercer quart. Els visitants han obtingut uns molt bons percentatges de tir, i han castigat molt a la UESC des de la línia de 3 punts (36-55). Els intents de reacció dels santcugatencs han vingut sobretot per part de Gerard Prat, que ha aconseguit dues cistelles seguides després de recuperació, i l'encert de Rai Solivelles, que ha estat el màxim anotador dels vermell-i-negres amb 16 punts. Tot i això, el CB Esparreguera ha continuat dominant i ha marxat a l'últim descans amb 17 punts d'avantatge (48-65).

El partit estava totalment costa amunt, però els de Gabriel Payet han fet uns últims minuts espectaculars on han estat a punt de donar un fort ensurt al seu rival, anotant tres triples de manera consecutiva, dos de Ferran López, i un de Rai Solivelles (69-76). La UESC ha tingut una posició per apropar-se a només quatre punts quan faltava un minut pel final del matx, però no ha pogut anotar. Finalment, el partit ha acabat amb el resultat de 72-80 pels d'Esparreguera.

Gabriel Payet, entrenador de la UESC, ha declarat que el partit d'avui era una espècie de "David contra Goliat" per les aspiracions d'uns i altres, i per les baixes de renom del conjunt de Sant Cugat. No obstant això, el míster creu que "l'objectiu era treure actitud i donar una bona imatge a casa, i crec que això ho hem aconseguit". Payet ha conclòs que "tot i que no ens juguem res, no volem acabar els partits que queden sense sumar més punts. Volem acabar el més a dalt possible".