Derrota del Qbasket Sant Cugat davant l'afició

Les blau-i-negres van aguantar en el marcador durant la primera part, però les seves errades les van condemnar a la desfeta

El femení del Qbasket Sant Cugat va perdre 33 a 53 davant El Circol Catòlic, en un duel que les blau-i-negres deixaven escapar en la represa del partit, el diumenge 12 de novembre. Amb aquesta derrota, les noies encadenen la segona desfeta consecutiva i la 3a derrota, en les darreres 4 jornades.

Partit ben jugat en l'inici pel Qbasket Sant Cugat, amb joc ràpid i vistós, a més d'una molt bona defensa. En el primer quart l'equip de Sant Cugat aconseguia imposar-se, amb el resultat de 13-18. En el segon quart, les coses continuen de la mateixa forma, però l'equip visitant iguala el rebot defensiu i ofensiu i es troben més encertades en el tir. El resultat al final del segon quart és de 19-22.

És en el tercer quart, on una sèrie d'errors en demanades no forçades, fan que l'equip visitant aconsegueixi una diferència en el marcador. El tercer quart finalitza amb el resultat de 23-34. Difícil se li va posar el partit al Qbasket Sant Cugat, que durant l'últim quart ho intentava tot, però sense fortuna. El partit finalitza amb el resultat de 33-53.