Derrota del Qbasket Sant Cugat en els últims instants del partit

Els blau-i-negres van tenir a tocar la victòria, però els rivals van aprofitar els tirs lliures de l'últim quart per endur-se el duel

El masculí del Qbasket Sant Cugat va caure 83 a 84 davant la UE Barberà B, en un duel que es va decidir en el tram final del partit, el diumenge 5 de novembre. Els blau-i-negres van tenir opcions per decantar el duel a favor seu, però finalment els visitants van ser més letals des dels llançaments de tir lliure, certificant la 2a derrota seguida dels santcugatencs.

Partit ben jugat per tots dos equips, on el Qbasket Sant Cugat va anar sempre per davant en el marcador excepte en els minuts finals, amb marcadors alterns. El matx va tenir un ritme alt, i els blau-i-negres, a base d'encert en el tir de 3 punts, aconseguien un avantatge en el primer quart (29-18). Més igualat va ser el segon quart, en el qual els visitants van millorar el seu rendiment des del llançament exterior, reduint la diferència de l'electrònic (47 a 44).

Recital de punts i encert en el tercer quart, per totes dues parts, finalitzant aquest parcial amb el resultat de 79-79. Tot per decidir, doncs, en l'últim quart, un quart que va comptar amb pocs punts, i és que tot i que el Qbasket Sant Cugat realitzava un bon joc en equip, no va tenir la sort de cara. Per la seva banda, tres llançaments de tirs lliures per part de l'equip visitant, acabaven decidint el partit.