El PHC Sant Cugat es queda amb la mel en els llavis: derrota en un partit molt treballat

Els vermell-i-negres han desplegat un gran nivell de joc i a punt estan de sorprendre un dels equips capdavanters de la classificació

El masculí del Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat es queda sense puntuar en un partit molt seriós per part dels vermell-i-negres, i és l'equip ha perdut 3 a 4 vers el CH Caldes, el dissabte 3 de desembre. Els santcugatencs han plantat cara en tot moment a un dels equips capdavanters de l'OK Lliga, però un gol en els darrers 3 minuts deixa amb la mel als llavis als locals.

El partit s'ha posat ràpidament a favor dels vermell-i-negres, i és que Xavi Serrallonga ha pogut obrir l'electrònic en els primers minuts. No obstant això, els visitants han demostrat el seu potencial ofensiu, i amb només 90 segons, han estat capaços de capgirar el marcador (1 a 2). Tot i aquest cop dur, el Solideo PHC Sant Cugat no ha defallit, i amb un gol de Pau Gilabert des del punt de penal, han tornat a forçar la igualada. El gol ha donat ales als locals, que han aprofitat l'empenta per tornar-se a posar per davant, amb una diana d'Abel Moya, marxant amb el 3 a 2 favorable al pas pels vestidors.

En la represa, els santcugatencs han sortit valents sobre el terreny de joc, amb la intenció de mantenir-se per davant en l'electrònic, però en els minuts inicials han encaixat una dolorosa diana. El Solideo PHC Sant Cugat, tot i això, no ha abaixat els braços i ha forçat una falta directa que Pau Gilabert no ha sabut aprofitar. Per la seva banda, el CH Caldes sí que ha tret rèdit d'una falta directa quan restaven només 3 minuts per decantar el partit a favor dels visitants.

Joan Carles Vadillo, tècnic del Solideo PHC Sant Cugat, lamenta no haver aconseguit sumar en aquesta ocasió: "Ens han empatat en una jugada desgraciada arran d'un rebot. Crec que ha sigut un resultat molt cruel, perquè ha sigut un partit molt igualat i no hem sabut aprofitar les accions a pilota parada o la nostra superioritat, però sí que hem sabut parar-los i controlar-los en defensa. Sap molt greu perquè hem jugat un duel molt seriós davant un rival de molta qualitat".

Amb aquesta desfeta, el Solideo PHC Sant Cugat es manté en la part baixa de la classificació, no obstant això, té una opció d'or per allunyar-se de les posicions de descens, i és que els vermell-i-negres visiten el cuer, el CP Vilafranca, el dimarts 6 de desembre. "Estem obligats a ser nosaltres i competir" ha sentenciat Vadillo.