Desestimat finalment el recurs del Patí Hoquei Club Sant Cugat per alineació indeguda

El Comitè de Competició va sancionar al PHC Sant Cugat amb la pèrdua del partit contra l'HC Sant Just i els corresponents 3 punts, per l'alineació indeguda de Gerard Peris

El Comitè Nacional d'Apel·lació de la Federació Espanyola de Patinatge finalment ha fallat en contra el Patí Hoquei Club Sant Cugat, el darrer dimarts 19 de novembre, en el recurs presentat pels vermell-i-negres pel partit contra l'HC Sant Just. Així doncs, en un primer moment, el Comitè de Competició va emetre una resolució en la qual sancionaven al conjunt santcugatenc per l'alineació indeguda de Gerard Peris, jugador que encara no tenia la fitxa tramitada, amb la pèrdua del partit i els consegüents 3 punts.

Amb això, el club santcugatenc va decidir interposar un recurs, justificant que els àrbitres no els van notificar en cap moment aquest fet i que, per altra banda, el jove jugador implicat no va trepitjar la pista de joc en cap moment. No obstant això, el Comitè Nacional d'Apel·lació ha ratificat la primera decisió i els santcugatencs veuen com els hi donen el partit per perdut, un partit que els santcugatencs es van emportar amb molt esforç, en la 1a jornada de l'OK Lliga Plata Sud, per un marcador de 4 a 6. Tot i això, com recull la primera resolució, el PHC Sant Cugat ha estat sancionat per alineació indeguda per negligència i per això no ha estat sancionat amb un punt extra ni han rebut cap multa econòmica.

Amb tot, i just després de perdre el seu primer partit sobre el camp de joc, el darrer dissabte 16 de novembre davant el CP Alcobendas per 3 a 2, el PHC Sant Cugat es queda en la 5a posició de la classificació amb 9 punts i un balanç de 3 victòries i 2 derrotes, una d'elles, aquesta contra l'HC Sant Just. Aquesta jornada, els de Joan Carles Vadillo tindran l'oportunitat de refer la situació, el dissabte 23 de novembre a les 20:30 hores, jornada que jugaran a la ZEM Ramla del Celler vers al PAS Alcoi, líder de la competició amb 13 punts i un balanç de 4 victòries i 1 derrota.

 
 
 
Comentaris

Destaquem