Deterioraments en el camp de la Penya Blaugrana durant la matinada

Un grup de persones ha atemptat contra el mobiliari i el material esportiu del Camp de Futbol Municipal de Can Magí durant la nit i de moment es desconeix la identitat dels culpables

Les instal·lacions esportives del Camp de Futbol Municipal Can Magí, camp de joc de la Penya Blaugrana Sant Cugat, han sofert un acte vandàlic durant la matinada del dimecres 3 de gener. Tot i que de moment no se sap amb certesa, es creu que els implicats han saltat les portes, ja que no s'ha trobat cap indici que la porta hagi estat forçada.

Amb això, les xarxes de les porteries del camp de futbol 11 han estat retallades (quan només fa 3 setmanes que es van canviar) i les taules i les cadires de la zona del bar s'han trobat tirades al camp amb desperfectes, mateix destí que han patit els para-sols. A més, el motor d'aigua del dipòsit per a regar ha estat alterat, els taps dels aspersors s'han trobat escampats per la gespa i la taulada de l'edifici ha patit danys.

Material afectat per l'acte vandàlic. FOTO: TeamPartner
 
Estat de la teulada de l'edifici. FOTO: TeamPartner

Per a Josep Maria Félez, president de la PB Sant Cugat: "Ens agradaria demanar a l'Ajuntament una major vigilància de les instal·lacions. Sabem que és difícil, que el municipi té un cos de seguretat que ha d'estar atent de moltes altres coses. Tanmateix, és un acte habitual quan hi ha un període festiu", apunta Félez en relació als reiterats desperfectes que pateix el camp en èpoques de vacances. 

A més, com assenyala Eloi Rovira, tinent alcalde de Promoció de la Ciutat, Joventut i Esports: "La denúncia ja està feta a la policia i ells faran la investigació. Tot i això, lamentem que hi hagi aquests actes vandàlics en qualsevol equipament". D'altra banda, Eloi Rovira afirma que reposaran el material abans de la reapresa dels entrenaments: "Ara el principal objectiu és substituir les xarxes perquè els nens puguin entrenar a partir del dilluns vinent".

 
Comentaris

Destaquem