Díaz i Ventura, guanyadors de la 40a Cursa Popular de Les Planes

La tradicional cursa ha retornat als carrers del barri santcugatenc amb una desena de participants

Josep Díaz i Judit Ventura s'han alçat vencedors de la 40a Cursa Popular de Les Planes, el dissabte 20 de novembre, una cursa que ha retornat als carrers del barri santcugatenc després de no poder-se celebrar la darrera edició a causa la Covid-19. Amb això, tot i no poder-se disputar durant la Festa Major, la Comissió de Festes de Les Planes no va voler desaprofitar el 40è aniversari d'aquesta cursa tan arrelada a Les Planes.

Així doncs, mentre que Josep 'Pepe' Díaz Carretero, del Club Runners Espanyol i entrenat per Jaume Leiva i amb el suport de FisioYMés, finalitzava en la primera posició de la carrera, amb un temps de 19:49, José Luis Cabrera era segon. En la categoria femenina vencia Judit Ventura, en una 40a Cursa Popular de Les Planes en la qual han participat una desena de corredors, els quals han recorregut 6 exigents quilòmetres pels carrers del barri santcugatenc, amb inici en el Bar Miguel i meta en l'Espai Pere Grau.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem