Dídac i Cora Salas, Katia Coquis i Zoya Naumov, a campionats mundials i europeus

Katia Coquis competirà al Campionat del Món Juvenil, Dídac Salas, al Campionat d'Europa Sub-23, i Cora Salas i Zoya Naumov, al Campionat d'Europa Júnior

L'atleta santcugatenca Katia Coquis, de l'Agrupació Atlètica Catalunya, participa des d'aquest dimecres 10 fins el diumenge 14 de juliol en el 8è Campionat del Món Juvenil, que se celebra a Donetsk (Ucraïna). Ho fa en la prova de llançament de javelina, en la que recentment s'ha proclamat campiona d'Espanya. Dotze atletes catalans, set nois i cinc noies, participen en aquest campionat mundial representant la selecció espanyola. Coquis s'ha format en les categories de base de la secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat.

Dídac Salas, a l'europeu sub-23
El també santcugatenc Dídac Salas, del FC Barcelona, participa de l'11 al 14 de juliol al 9è Campionat d'Europa Sub-23, a Tampere (Finlàndia). Hi pren part com a integrant de la selecció espanyola, en la prova de salt de perxa. Hi competiran deu atletes catalans, sis nois i quatre noies.

Les santcugatenques Cora Salas (FC Barcelona) i Zoya Naumov (AA Catalunya) participaran al 22è Campionat d'Europa Júnior, que es farà a Rieti (Itàlia), del 18 al 21 de juliol. Salas competirà en la prova de salt de llargada i Naumov, als 800 metres. Ambdues atletes tamé s'han format a la secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat.

 
Comentaris

Destaquem