Didac Salas afronta l'europeu amb l'objectiu de classificar-se per a la final

L'atleta de Sant Cugat ho farà a Zuric (Suïssa),  del dimarts 12 al diumenge 17 d'agost

L'atleta de Sant Cugat, Didac Salas Planas, participarà del dimarts 12 al diumenge 17 d'agost al Campionat d'Europa absolut, a Zuric (Suïssa). L'atleta del FC Barcelona va aconseguir la mínima -5.60 metres- al Campionat de Catalunya Absolut a l'Aire Lliure, al març, a Mataró. El santcugatenc ha explicat al TOT Sant Cugat que "l'objectiu és classificar-me per a la final".

L'última competició en la que ha participat Salas abans de l'europeu ha estat el Campionat d'Espanya Absolut a l'Aire Lliure, que va ser diumenge 27 de juliol, a Alcobendas. El santcugatenc va ser segon en la prova de salt amb perxa, amb un salt de 5 metres i 45 centímetres. I ho va fer tan sols un mes després de lesionar-se a la seva mà esquerre al Campionat d'Espanya de Clubs, el 28 de juny, a Saragossa, on en l'escalfament es va fer un tall del que li van haver de posar 14 punts.