Didac Salas, campió d'Espanya absolut en salt de perxa

Amb el que va de temporada, l'atleta de Sant Cugat, de 20 anys, ja ha guanyat els Campionats d'Espanya Absolut i Promesa (sub-23) i també el Campionat de Catalunya Absolut

L'atleta de Sant Cugat, Didac Salas Planas, s'ha coronat campió d'Espanya absolut en la prova de salt de perxa. Salas (FC Barcelona) ha fet un salt de 5 metres i 50 centímetres, i ha millorat en 5 centímetres la seva millor marca personal fins ara en Pista Coberta, que era de 4.45. Aquest és el segon estatal absolut en pista coberta que aconsegueix el santcugatenc, després d'haver-ho fet l'any 2012. Al 2013 no hi va poder participar per una lesió.

En declaracions al TOT Sant Cugat, Didac Salas ha explicat que "aquesta temporada estava sent força fluixa. No tenia bones sensacions. Però en l'última setmana abans de l'estatal m'he trobat molt millor i he aconseguit aquest títol".

Didac Salas Planas, de 20 anys, s'ha coronat campió en el 50è Campionat d'Espanya Absolut en Pista Coberta, que s'ha celebrat aquest dissabte 22 i diumenge 23 de febrer, a Sabadell.

Amb el que va de temporada, Didac Salas ha conquerit els Campionats d'Espanya Absolut i Promesa (sub-23) i també el Campionat de Catalunya Absolut.

 
Comentaris

Destaquem