Didac Salas, campió d'Espanya Promesa en Pista Coberta

L'atleta de Sant Cugat, de 20 anys, ho ha aconseguit en la prova de salt amb perxa, amb un salt de 5 metres i 21 centímetres

L'atleta de Sant Cugat, Didac Salas Planas, s'ha coronat campió d'Espanya Promesa en Pista Coberta, en la prova de salt amb perxa, amb un salt de 5 metres i 21 centímetres. L'atleta del FC Barcelona, de 20 anys, ho ha aconseguit aquest cap de setmana del 8 i 9 de febrer, a Antequera (Màlaga), en el 28è Campionat d'Espanya Promesa en Pista Coberta.

Katia Coquis, tercera al català
La santcugatenca Katia Coquis Lossio (AA Catalunya), de 18 anys, ha finalitzat en el tercer lloc en el Campionat de Catalunya de Llançaments d'Hivern, en la prova de javelina, amb un llançament de 41 metres i 53 centimetres. El campionat catala s'ha celebrat aquest diumenge, 9 de febrer, a l'Estadi Joan Serrahima de Barcelona.

Rècord de Catalunya de Joan Artigas
Joan Artigas Medina, de la secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat i de 13 anys, ha aconseguit el rècord de Catalunya dels 60 metres tanques, amb un registre de 9 segons i 69 dècimes. Ha estat en el Campionat de Catalunya Infantil de Clubs en Pista Coberta, que s'ha celebrat aquest dissabte, 8 de febrer, a Sabadell, i en el que s'ha imposat en la seva prova.