Didac Salas i Jaël Bestué, segon i quarta al Campionat d'Espanya Absolut d'Atletisme

Cora Salas, amb un sisè i un setè lloc, i Laia González, amb un altre setè lloc, els altres resultats destacats

Didac Salas ha estat l'atleta santcugatenc que més ha brillat al Campionat d'Espanya Absolut d'Atletisme que s'ha disputat aquest dissabte 23 de juliol i aquest diumenge 24 de juliol a Gijón. Salas, amb un salt de 5,46 metres, ha acabat segon en la prova de salt de perxa per darrere d'Igor Bychkov, que ha superat els 5,51 metres.

L'altre gran resultat és el que ha aconseguit l'atleta del Club Muntanyenc Jaël Bestué qui, amb només 15 anys, ha aconseguit la quarta posició a la prova de 200 metres llisos. Bestué ha fet una marca de 24.24. La seva millor marca de la temporada és el 24.13 que va aconseguir fa dues setmanes a l'Europeu Juvenil d'Atletisme, un registre amb el qual batia el rècord d'Espanya juvenil.

Més resultats destacats

L'atleta santcugatenca del FC Barcelona Cora Salas ha participat en dues proves. En el salt de llargada ha quedat setena amb un salt de 5 metres i 84 centímetres. També ha competit a la prova de triple salt, on ha aconseguit el sisè millor registre, amb un salt de 12 metres i 89 centímetres. En aquesta prova, l'entrenadora del Club Muntanyenc Sant Cugat, Débora Calveras, ha aconseguit la plata amb un salt de 13 metres i 20 centímetres.

Laia González també ha aconseguit una meritòria setena posició en la prova de 400 metres tanques. Després de classificar-se a semifinals amb la vuitena millor marca, en la final ha aconseguit el setè millor temps, 1:02.54.

L'exatleta del Club Muntanyenc Sant Cugat Zoya Naumov ha finalitzat vuitena en la prova dels 800 metres llisos amb un temps de 2:17.27. Naumov ha patit una caiguda quan lluitava per la quarta posició. En les semifinals havia fet un temps de 2:09.78. Tania del Cerro ha aconseguit també la vuitena posició en el salt de perxa, amb un salt de 3 metres i 72 centímetres.