Didac Salas, subcampió d'Espanya absolut de salt amb perxa

L'atleta de Sant Cugat ho ha aconseguit només un mes després de lesionar-se a la seva mà esquerre a l'estatal de clubs, on en l'escalfament es va fer un tall del que li van haver de posar 14 punts

L'atleta de Sant Cugat, Didac Salas Planas, s'ha proclamat aquest diumenge, 27 de juliol, a Alcobendas, subcampió d'Espanya absolut en la prova de salt amb perxa, amb un salt de 5 metres i 45 centímetres. I ho ha fet tan sols un mes després de lesionar-se a la seva mà esquerre al Campionat d'Espanya de Clubs, el 28 de juny, a Saragossa, on en l'escalfament es va fer un tall del que li van haver de posar 14 punts.

Salas "Només feia una setmana que entrenava amb normalitat"
Didac Salas ha detallat al TOT Sant Cugat que "estic molt content amb aquest segon lloc. No podia aspirar a molt més. Vam decidir participar-hi a última hora. Només feia una setmana que entrenava amb normalitat".

Participarà, del 12 al 17 d'agost, al Campionat d'Europa absolut
Del 12 al 17 d'agost, l'atleta del FC Barcelona participarà al Campionat d'Europa absolut, que es farà a Zuric (Suïssa). Salas va aconseguir la mínima -5.60 metres- al Campionat de Catalunya Absolut a l'Aire Lliure, al març, a Mataró. "L'objectiu és classificar-me per a la final", afirma Didac Salas.