Doblet del Junior FC en el Campionat d'Espanya Cadet d'hoquei herba

Els blau-i-negres han aprofitat la seva condició d'amfitrions per adjudicar-se el campionat tant en masculí com en femení

El masculí i el femení cadet d'hoquei herba del Junior FC s'han alçat amb el Campionat d'Espanya, el diumenge 15 de maig, després d'haver vençut ambdós la final d'un torneig que s'ha disputat a Sant Cugat, entre el 13 i 15 de maig. Amb això, el masculí ha vençut en els shoot-outs a l'RC Polo, mentre que el femení s'ha imposat en la final a l'Atlètic Terrassa HC.

Així doncs, partit sofert pels blau-i-negres en la final vers l'RC Polo, que al pas pels vestidors queien per 2 a 0. No obstant això, en un idíl·lic darrer quart, Albert SerrahimaÀlex Duran forçaven la igualada. Ja en els shoot-outs, els santcugatencs han estat més encertats (2 a 3) i han pogut endur-se el títol.

En les fases de grup, l'equip masculí acabava líder del grup B amb un balanç de 2 victòries (1 a 3 contra el Club de Campo i 3 a 0 vers l'RGC Covadonga) i 1 empat (1 a 1 contra l'Altètic Terrassa HC). Ja en les semifinals, els blau-i-negres obtenien el pas a la final, després de derrotar 3 a 1 a l'RC Jolaseta.

En el cas del femení, les santcugatenques es veien les cares en la final davant l'Atlètic Terrassa HC. Amb això, el Junior FC obria l'electrònic gràcies a una diana de Franca Ferraro des del penal-córner en les acaballes del 3r quart. A més, en el darrer parcial, Ferraro sentenciava el partit, de nou des de la pilota aturada.

En la fase de grups, les blau-i-negres es classificaven com a primeres del grup B amb un balanç de 2 triomfs (4 a 1 contra el Sardinero HC i 2 a 1 contra l'Atlètic Terrassa HC) i 1 empat (1 a 1 amb l'RS Tenis). En les semifinals, les jugadores s'imposaven al Club Egara 2 a 1.