La UE Santboiana, dominador del VI Torneig Jon Reca d'Escoles de Rugby

Organitzat pel Club de Rugby Sant Cugat, la 6a edició d'aquest torneig va comptar amb quasi 600 jugadors de les millors escoles de rugby repartits en 6 categories base diferents

Un any més, el Torneig d'Escoles de Rugby Jon Reca reuneix a les millores escoles de rugbi de l'estat per retre homenatja a Jon Reca, un artífex del Club de Rugby Sant Cugat. Organitzat pel club santcugatenc i disputat a la ZEM La Guinardera, el dissabte 29 de febrer, en ell van participar 10 clubs, amb un total de 51 equips i quasi 600 jugadors.

El clar dominador va ser la Unió Esportiva Santboiana, equip que es va adjudicar 4 de les 6 categories disputades, a més de sumar una 2a posició en el podi. Així doncs, els santboians s'emportaven les categories S8 Promoció, S10 i S12 (tant en promoció com rendiment), mentre que el CAU Valencia guanyava la categoria S6 i el CR Sant Cugat la categoria S8 Rendiment. A més, els blau-i-negres acabaven en 4 podis més, mateixos podis que el CAU Valencia, el BUC Barcelona ho feia en 2, i finalment, el Rugby Club Sitges en 1. "L'edició d'enguany ha anat genial i el nivell ha sigut espectacular", comentava Dani Ripoll, organitzador del torneig.

Amb això, els santcugatencs, club amfitrió, va participar amb 12 equips durant la 6a edició del Torneig Jon Reca. A més, 5 equips de Catalunya van assistir a aquesta festivitat al rugbi: la UE Santboiana (amb 6 equips), el BUC Barcelona (amb 6 combinats), l'RC Sitges (també amb 6 equips), la UE Cabrera (amb 2 conjunts) i el FC Barcelona (amb 1 combinat en U-12).

D'altra banda, fins a 4 clubs d'Espanya van tenir representació en el torneig d'escoles, organitzat pel CR Sant Cugat: el CAU Valencia va participar amb 7 conjunts, el Valencia Rugby ho va fer amb 5 (comptant també l'escola del Liceu Francès de València), el Club Alcobendas Rugby de Madrid va aportar 3 equips i finalment, el Toro RC de Mallorca va competir amb 3 conjunts.