El DSV Club Voleibol Sant Cugat B perd el primer partit a casa a la Primera Divisió

El segon equip del Club Voleibol Sant Cugat perd 0 a 3 davant l'IBSA CV CCO 7 Palmas, un rival directe en la part alta de la classificació, en la segona derrota de la temporada

El DSV Club Voleibol Sant Cugat B ha perdut per 0 sets a 3 davant l'IBSA CV CCO 7 Palmas en un duel de la part alta de la classificació, ja que arribaven com a segon i tercer classificat. Tot i el resultat, ha estat un partit disputat en cada set que s'ha jugat. Els dos primers sets han acabat 23 a 25 i el tercer i decisiu últim set que ha donat la victòria al conjunt canari, ha acabat amb 21-25.

El Sant Cugat ha hagut de jugar sense la seva central, Clàudia Rouco, lesionada dels lligaments, i ha hagut de reforçar l'equip amb jugadores del juvenil. D'altra banda, les de Gran Canària, han arribat a Sant Cugat amb 3 jugadores de l'equip que juga a la lliga Iberdrola, la primera divisió femenina.

Amb aquesta derrota el DSV CV Sant Cugat B, se situa en 4a posició amb 8 victòries i 2 derrotes en 10 partits disputats a la Primera Divisió Femenina, la tercera divisió més important a nivel estatal. D'aquesta forma, surt de la zona de promoció d'ascens a la Superlliga 2 Femenina, ja que el CN Sabadell i el CV Sant Just han guanyat els seus respectius partits aquesta jornada davant el Bordils i el Sant Boi respectivament.

L'efectivitat al final de cada set ha decidit el partit

Tot i la victòria visitant per 0 sets a 3, ha estat un partit igualat. Ha quedat demostrat al primer set, ja que ha tingut moltes alternances. Alguns errors en servei de les santcugatenques no les han permès ampliar mai el marcador a més de 2 punts de diferència. I l'encert final de les canàries ha servit perquè aconseguissin el primer set del partit que ha acabat amb 23-25.

El segon ha estat pràcticament igual que el primer i el domini santcugatenc en alguns moments es veia revertit ràpidament per les visitants, que han tingut un gran encert. El segon set, que també ha acabat 23-25, també ha estat disputat fins al final. Tot i això, les visitants no afluixaven i han començat a posar els fonaments de la victòria guanyant el segon set.

Al tercer, el cansament i l'esforç de les vermell-i-negres, s'ha notat i les canàries han anat pràcticament per davant en el marcador en tot el set. Cosa que han aprofitat per imposar el cop definitiu i guanyar el tercer set per 21-25.

Àlex Pérez: "Jugar la promoció d'ascens seria un premi al nostre principal objectiu que és competir i treballar bé"

Després del partit l'entrenador del DSV CV Sant Cugat B, Àlex Pérez, ha analitzat la derrota: "Encara ens falta una miqueta per estar amb aquests equips que estan a la part alta i tenen jugadores de la Superlliga. Tot i això, ha estat un partit en què hem plantat cara i hem lluitat cada set fins al final".

Sobre l'abscència de la central, Clàudia Rouco: "Tot i que estava jugant molt bé sent una de les millors de l'equip, les altres dues centrals també han treballat molt bé".

També ha volgut destacar que tot i que les rivals portaven jugadores del primer equip, les seves jugadores han competit: "Es nota l'experiència i a part tenien dues puntes que jugaven molt bé i tenien molt encert en atac, no fallaven quasi cap pilota. Però nosaltres hem defensat i hem lluitat tot i ser conscientment inferiors a elles, pel seu nivell".

I finalment, sobre la possibilitat de jugar la promoció d'ascens a la Superlliga 2 Femenina ha dit que "sería bonic poder participar-hi, ja que és una bona experiència. Però ja et dic, el principal objectiu es treballar, si arribem a jugar la promoció d'ascens, serà fruit del bon treball realitzat".

Propera jornada

El pròxim partit de les santcugatenques és a domicili davant el CVS Energía Sóller, el 15 de desembre a les 12, aquest partit suposarà l'últim de la primera volta.

Per la seva banda l'IBSA CV CCO Las Palmas rep aquest diumenge 8 de desembre al matí, al líder de la classificació el CV Sant Just, partit ajornat de la jornada 6.