EL DSV Club Voleibol Sant Cugat tanca la temporada regular amb una ajustada victòria

Les vermell -i- negres derroten a l'Arenal Emevé de Lugo per 3-2 i jugaran els play-offs pel títol com a quartes classificades

El DSV Club Voleibol Sant Cugat ha finalitzat la temporada regular de la lliga Iberdrola amb una treballada victòria per 3-2 (23-25/25-20/23-25/25-22/15-10), davant l'Arenal Emevé, aquest dissabte al Pavelló municipal de Valldoreix. Aquests dos punts, però, no han estat suficients perquè el conjunt dirigit per Rafa Ruiz, aconseguís assaltar la tercera plaça de la classificació que dona l'accés directe a jugar competició europea la temporada vinent. La quarta posició en què ha quedat finalment el FDSV Club Sant Cugat, dona un bitllet a jugar els play-offs pel títol i, el FP PRO Vóley Cajasol, serà el rival de les santcugatenques en la primera ronda de les eliminatòries.

El Pavelló municipal de Valldoreix ha presentat un ple gairebé total per acomiadar la competició de la lliga regular. El partit ha començat amb molta intensitat i una gran igualtat entre els dos equips, que han anat alternant en el marcador durant tot el primer set, fins a arribar a l'empat a 23. En aquest moment las jugadores de l'Arenal Emevé han estat més contundents i amb dues grans accions ofensives han aconseguit endur-se el primer set per 23-25.

L'inici del segon set ha estat molt millor per un DSV Club Voleibol Sant Cugat que ha sortit dominant i amb un gran joc ofensiu liderat per Aina Berbel. Les de vermell i negre han obtingut una distància favorable de sis punts en el marcador (8-2). El conjunt de Lugo que, tot i no jugar-se res ja en aquesta jornada s'ha mostrat molt combatiu durant tot el partit, ha sabut remar per acabar posant-se per davant en el marcador igualant-lo de nou(10-11). Després d'un temps mort demanat per Rafa Ruiz, les de Sant Cugat han tornat a mostrar la seva millor cara. Sol Guidarelli ha estat la gran protagonista en aquesta segona part del set, mostrant un gran domini del remat i del bloqueig. Finalment, el DSV Club Voleibol Sant Cugat s'ha apuntat el segon parcial per 25-20.

El tercer set ha tornat a mostrar una gran igualtat entre els dos conjunts. El DSV Club Voleibol Sant Cugat ha estat durant molta estona al davant en el marcador, gràcies, principalment, a grans accions de remat de Camila Maldonado i Maria Brun (20-17). Però l'Arenal Emevé ha tornat a treure tot el seu orgull per remuntar i posar-se per davant en el marcador (23-24) i no ha desaprofitat l'opció de tancar el set a favor seu (23-25).

L'equip de Sant Cugat ha sortit a la pista per afrontar el quart set ja sense marge d'error. A partir del 0-1 inicial, les santcugatenques no han tornat a estar per darrere en el marcador en cap moment. Aina Berbel ha dominat la parcel·la ofensiva durant gran part del parcial, i Camila Maldonado i Maria Brun han fet aplaudir a la grada amb els seus potents remats. El CSV Club Voleibol Sant Cugat ha aconseguit tancar el set (25-22) després d'un error en el servei de l'Arenal Emevé.

El públic ha pressionat de valent per animar a les seves jugadores en el desempat, i el DSV Club Voleibol Sant Cugat ha respost positivament, sent superior al seu rival durant el parcial definitiu. Irene Verasio s'ha carregat l'equip a l'esquena apuntant-se els tres primers punts de manera consecutiva. En aquest desenllaç del partit també han destacat les accions ofensives de Camila Maldonado i d'Aina Berbel. A partir del 5-4, les de Rafa Ruiz ja no han tornat a cedir l'avantatge i finalment han obtingut la victòria per 15-10, després d'un gran remat d'Aina Berbel, una de les jugadores clau del partit.

L'entrenador del DSV Club Voleibol Sant Cugat es mostrava molt content del resultat final, així com de la temporada regular del seu equip:" Ha estat un partit molt complicat i, és veritat que l'equip ha arribat una mica just de forces a causa de les lesions de diverses jugadores. Ens ha faltat aconseguir tancar els sets en els quals hem anat per davant i on hem acusat una mica la pressió. Tot i això, les conclusions que trec són molt bones, l'equip ha donat la cara. És una victòria molt important que ens deixa en la quarta posició amb el factor pista a favor en el play-off i amb possibilitats de classificar-nos per competició europea la temporada vinent."