El DSV Sant Cugat cau en l'anada dels quarts de final del play-off al títol

Les vermell-i-negres han lluitat de valent, però han acabat cedint el partit en igualats sets

El primer equip del DSV Club Voleibol Sant Cugat no pot començar amb bon peu el play-off pel títol de la Superlliga Iberdrola, i és que les santcugatenques han perdut 3 a 1 davant l'Avarca de Menorca, el dissabte 26 de març, en l'anada dels quarts de final. Les vermell-i-negres han plantat cara en tot moment, tanmateix, hauran de buscar la remuntada en el partit de tornada.

El partit ha estat igualat en tot moment, i així s'ha vist reflectit des del primer parcial, en el qual les menorquines s'imposaven per a 25-23. Les vermell-i-negres no han perdut la cara a l'eliminatòria, no obstant això, tot i sortir a totes, han acabat cedint per 25-21.

En el tercer set, l'equip ha demostrat que estava classificat per a aquesta eliminatòria per mèrits propis i s'imposava amb molta claredat a les locals, després d'un contundent 10 a 25. En el quart set, el DSV Club Voleibol Sant Cugat sortia amb la intenció de forçar la igualada, tanmateix, es trobava un refet Avarca de Menorca que, tot i el patiment, sentenciava el partit gràcies al 25 a 22 final.

Rafa Ruiz, entrenador del DSV Club Voleibol Sant Cugat, creu que l'equip podria haver-se endut el partit: "És veritat que si perds és perquè el rival ha estat la millor, però el partit podria haver estat molt diferent, i és que en tot moment hem estat dins del partit i hem tingut opcions de guanyar. Podria haver sigut un 1 a 3, això no obstant, els petits detalls han decidit a favor de l'Avarca de Menorca, que ha estat més encertat".

Tot i la derrota, encara queda el partit de tornada, que es jugarà el dissabte 2 d'abril a Valldoreix, en el qual, en cas de guanyar les vermell-i-negres, forçarien el partit de desempat, que es jugaria també a terres valldoreixenques, el diumenge 3 d'abril. "Està tot molt obert i encarem el partit amb molta il·lusió, amb la intenció de fer valer el factor local, tot i que sabem que serà difícil".