El DSV Voleibol Sant Cugat planta cara, però s'acaba veient superat

Les vermell-i-negres no han pogut donar la sorpresa davant el segon classificat, que només ha perdut un partit durant aquesta temporada

El primer equip del DSV Club Voleibol Sant Cugat ha perdut 1 a 3 vers el CV Tenerife Libby's La Laguna, en un partit en el qual les vermell-i-negres han pogut aguantar durant els 2 primers sets, el dissabte 3 de desembre. Les visitants, però, han incrementat la seva intensitat per acabar sent un vendaval per a les santcugatenques.

Així doncs, l'equip canari ha dominat des del principi el primer set, tot i que les vermell-i-negres han seguit la pistonada. No obstant això, amb el 16 a 20 en contra, el DSV Club Voleibol Sant Cugat ha abaixat els braços i ha acabat cedint 17 a 25. En el segon parcial, les locals no han tirat la tovallola, i capitanejades per Anna Newsome, han portat en tot moment la iniciativa. El 16 a 16, tanmateix, feia perillar el bon joc de les locals, que finalment han pogut sentenciar el set per 25 a 22.

En el tercer set, el CV Tenerife Libby's La Laguna ha fet un pas endavant, i ha estat un corró pel DSV Club Voleibol Sant Cugat, que no ha pogut fer res per evitar el 16 a 25. En el quart parcial, les vermell-i-negres ho han intentat de totes les maneres, però un parcial de 0 a 7 ha estat demolidor per a les santcugatenques, que han acabat perdent 15 a 25.

Amb aquesta desfeta, el DSV Club Voleibol Sant Cugat cau en la 7a posició de la classificació, i tancarà la 1a volta visitant el CV Sayre CC La Ballena, el divendres 9 de desembre. La participació de l'equip per a la Copa de la Reina, però, no perilla, i és que les santcugatenques tenen plaça assegurada com a club amfitrió.