Dues medalles de bronze del Muntanyenc al català de marxa atlètica

Iratxe Balagué García ha estat 3a en la categoria benjamí femení, mentre que l'equip benjamí femení també ha finalitzat 3r per clubs

L'atleta de la secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat, Iratxe Balagué García, ha aconseguit la 3a posició de 39 participants en el Campionat de Catalunya Individual de Marxa Atlètica en Ruta, en la categoria benjamí femení. Balagué, nascuda l'any 2006, ha recorregut el traçat d'1 quilòmetre amb un temps de 6 minuts i 3 segons.

En la categoria benjamí femení i per clubs, el Club Muntanyenc ha finalitzat en 3a posició, per darrere del CA Igualada i l'Avinent Manresa. El Campionat de Catalunya Individual i de Clubs de Promoció s'ha celebrat a Igualada aquest dissabte, 7 de febrer.

Nil Rodés, campió de Catalunya júnior
L'atleta santcugatenc Nil Rodés Llorens (AA Catalunya), format al CM Sant Cugat, s'ha coronat campió de Catalunya júnior de marxa atlètica en ruta, després de recórrer un circuit de 10 quilòmetres amb un registre de 45 minuts i 25 segons. Aquest campionat català també s'ha fet dissabte, a Igualada.

 
Comentaris

Destaquem