Dur correctiu pel Club de Rugby Sant Cugat al camp del CP Les Abelles

Els blau-i-negres han patit errors de joventut i inexperiència en la jornada inaugural, en una primera part que ha deixat decidit l'enfrontament amb un marcador de 38 a 5

El primer equip masculí del Club de Rugby Sant Cugat inicia el seu camí a la Divisió d'Honor B, en el grup B, amb una exagerada derrota al camp del CP Les Abelles. El marcador final del partit ha estat de 57 a 10, un partit que s'ha disputat el dissabte 14 de setembre a partir de les 17 hores, i on els valencians han sentenciat l'enfrontament en la primera part del matx, amb un parcial de 38 a 5.

El CP Les Abelles ha sortit al camp amb les idees més clares i ja en el minut 2 de joc, el conjunt rival assolia la primera marca del partit, gràcies a Marc Calatayud. Amb el marcador obert, el CP Les Abelles ha estat molt superior als blau-i-negres i en el minut 21 de joc, l'equip local vencia per un resultat de 31 a 0, amb un balanç de 5 marques i 3 transformacions. Amb això, el CR Sant Cugat ha inaugurat el marcador, després d'una marca de Miguel Pelayo, però en les acaballes de la primera part els valencians tornaven a anotar una marca, i la seva respectiva transformació, marxen als vestuaris amb un resultat a favor de 38 a 5.

En la reapresa, els santcugatencs han sortit millor al camp. L'equip ha començat a pensar més dins el terreny de joc i ha mogut la pilota a consciència. No obstant això, el CP Les Abelles ha estat l'equip a colpejar primer de nou i anotava 2 marques i una transformació, ampliant el resultat a 50 a 5. Amb això, els blau-i-negres han començat a ser més incisius i fruit d'això, arribava la 2a marca de Miguel Pelayo. Amb tot, els valencians tancaven el partit en els darrers minuts, deixant el definitiu 57 a 10.

Amb tot, David Mullen, 2n entrenador del CR Sant Cugat, es mostra satisfet tot i el resultat: "Dins la negativitat, estem contents. Han debutat 7 jugadors com a titulats de les categories infantils, tots ells en posicions claus, i hem vist els errors que hem comès. Ells venien més rodats i no els hem sabut parar, han vist sempre els nostres forats. Tanmateix, han estat tot errades de joventut i falta de col·locació".

Amb tot, el conjunt dirigit pel neozelandès Lewis Williams haurà de millorar durant aquesta setmana per poder ser competitiu davant el Bantierra Fénix Zaragoza en la 2a jornada de lliga, el dissabte 21 de setembre a la ZEM La Guinardera, equip que en la jornada inaugural ha guanyat 42 a 0 davant el Rugby Club València. "Hem de créixer dia a dia i anar aprenent. Volem fer un rugbi fàcil, maco, tot ell movent la pilota", sentencia David Mullen.