Dur correctiu per al PHC Sant Cugat, que acaba sent golejat com a local

Les vermell-i-negres s'han vist àmpliament superades, encaixant 6 dianes en la primera part

El femení del Solideo Patí Hoquei Club Sant Cugat ha caigut de manera contundent davant el Telecable HC de Gijón, i és que les vermell-i-negres han perdut 1 a 7, el diumenge 26 de febrer. Les rivals han estat un vendaval durant la 1a part, i amb 6 dianes, han deixat el partit sentenciat.

Amb això, les santcugatenques han tingut l'opció d'avançar-se en el duel, ja que Ari Avilés ha disposat d'una falta directa que no ha pogut materialitzar. Les asturianes, per la seva banda, han demostrat la seva eficàcia i han obert una escletxa en el marcador (0 a 2) en l'equador del primer parcial. En els minuts finals de la 1a part, a més, el Telecable HC ha aprofitat la feblesa defensiva del Solideo PHC Sant Cugat, i amb 4 gols en 3 minuts, deixar quasi dilapidat el partit, deixant estèril el gol d'Avilés. En la represa, l'enfrontament ha estat molt més calmat, i tot i que les locals han pogut retallar distàncies, Laura Porta ha errat un penal. Finalment, les asturianes han anotat el definitiu 1 a 7.

Amb aquesta derrota, la 3a de manera consecutiva, les vermell-i-negres es mantenen en la 8a posisició de la classificació de 14 equips. En la pròxima jornada, el Solideo PHC Sant Cugat visitarà l'Igualada HC, penúltim classificat, el dissabte 4 de març.