Eduardo Via-Dufresne, bronze en el Campionat d'Espanya Complet

El genet i director de l'Hípica Via-Dufresne va aconseguir pujar en el podi, juntament amb la seva egua Maribera Pomes

Eduardo Via-Dufresne, director i genet de l'Hípica Via-Dufresne de Valldoreix, va acabar en una meritòria 3a posició en el Campionat d'Espanya Complet en categoria absoluta, en un torneig disputat a Majadahonda (Madrid), entre el dissabte 4 i el dimarts 7 de desembre. El santcugatenc, amb la seva egua Maribera Pomes, va tancar el podi d'aquesta competició estatal.

Així doncs, en la modalitat de doma, el binomi valldoreixenc aconseguia acabar en la 5a posició. Ja en la segona prova, en el cross a camp a través (3.200 metres i 30 obstacles), Via-Dufresne i l'egua escalaven fins a la 3a posició. Finalment, en el salt en pista, el binomi aconseguia consolidar-se en la 3a plaça i així assolir un meritori bronze.