El 10è Torneig Internacional de Voleibol Base, amb més de mig miler de jugadores

El torneig, que es jugarà del 19 al 22 de setembre, al Pavelló de Valldoreix i al Pavelló 3 de la Rambla del Celler, creix fins a 44 equips. Hi jugaran 3 clubs italians, 4 espanyols i 9 catalans

"Tot i la difícil situació econòmica en la que ens trobem, el torneig creix i són molts els clubs que volen venir a jugar a Sant Cugat". Això és el que ha assegurat Miquel Martínez, president del Club Voleibol Sant Cugat, en el decurs de la roda de premsa de presentació de la ja desena edició del Torneig Internacional de Voleibol Base Ciutat de Sant Cugat, que s'ha fet aquest divendres, 13 de setembre, a la tarda, a la Sala de Premsa de l'Ajuntament de Sant Cugat. Aquest és un dels actes centrals del 25è aniversari del Club Voleibol Sant Cugat.

El torneig creix fins a 44 equips
La competició creix en número d'equips en la categoria cadet (de 12 a 16 conjunts) i, per tant, dels 40 equips en competició de l'any 2012, enguany n'hi haurà un total de 44. Si al 2012 hi van participar al voltant de mig miler de joves jugadores, ara ho faran 530. En la categoria infantil també hi jugaran 16 equips, mentre que en la juvenil ho faran 12.

Del 19 al 22 de setembre, a Valldoreix i Sant Cugat
El campionat es jugarà del dijous 19 al diumenge 22 de setembre, amb més d'un centenar de partits. El dijous i divendres els partits es jugaran de 18 a 22 hores, al Pavelló de Valldoreix, instal·lació que també acollirà partits el dissabte, de 8.30 a 13.30 hores. El dissabte també es jugarà durant tot el dia (de 8.30 a 22 hores) al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler. Finalment, diumenge tan sols es jugarà al pavelló 3, de 8.30 a 13.30 hores, quan es jugaran les finals de les tres categories. Un cop acabin les finals se celebrarà el lliurement de premis, acte en el que el CV Sant Cugat farà diferents reconeixements. La tradicional presentació dels equips del torneig es farà dissabte, a les 18 hores, al Pavelló 3.

3 clubs italians, 4 d'espanyols i 9 catalans
Hi prendran part 3 clubs italians: el Pallavollo Tor Sapienza (hi ha participat en les deu edicions), el Club Volley Roma i el Pallavolo Anderlini. També hi competiran 4 entitats de l'Estat espanyol, com són el Feel Voley Alcobendas, el Getxobkt Aixerrota, el CV Torrejón i el San Ignacio de Gijón (club que hi pren part per primera vegada). Catalunya estarà representada amb 9 clubs. Són el CV Vall d'Hebrón i el CV Esplugues, clubs que han jugat totes les edicions d'aquest campionat, i el CV Vilassar, el CV Sant Esteve, el CV Premià, l'AE Carles Vallbona, el CV Sant Boi, el CV Barberà i el CV Escola Pia.

Un torneig de primer nivell
Al 10è Torneig Internacional de Voleibol Base Ciutat de Sant Cugat hi jugaran el juvenil del Feel Voley Alcobendas (actual campió d'Espanya), i el cadet del CV Sant Cugat (actual campió d'Espanya). També hi participaran els equips infantil del CV Sant Cugat, el CV Vilassar i CV Sant Esteve, segon, tercer i quart en l'últim estatal de clubs.

Un referent
En la presentació, Miquel Martínez, president del CV Sant Cugat, ha afirmat que es tracta d'un torneig "molt potent. És un dels torneigs de pretemporada més importants que es fan a l'Estat espanyol". Per la seva banda, Xavier Tizón, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat, ha assenyalat que aquest "és un torneig especial. Internacionalitza el nom de Sant Cugat".

Les obres del Pavelló de Valldoreix, acabades
Segons ha explicat Xavier Tizón, aquest divendres, 13 de setembre, han acabat les obres que s'han fet durant els mesos d'agost i setembre al Pavelló de Valldoreix. Entre d'altres accions, s'ha substituït el paviment d'aquesta instal·lació municipal. Per tant, el pròxim dilluns, 16 de setembre, els equips del CV Sant Cugat ja hi podran entrenar.

 
Comentaris

Destaquem