El 18è Campionat Local de Natació Escolar es farà el diumenge 12 de febrer

Els millors nedadors i nedadores, que no poden està federats, es classificaran per a la Final Territorial dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya

La 18a edició del Campionat Local de Natació Escolar se celebrarà el diumenge 12 de febrer, a la piscina municipal de la ZEM Rambla del Celler. Les categories (masculina i femenina) que estableix l'organització són les de prebenjamí de 1r any (nascuts el 2010); prebenjamí de 2n any (nascuts el 2009); benjamí (anys 2007 i 2008); aleví (anys 2005 i 2006); infantil (anys 2003 i 2004), i cadet (2001 i 2002). L'organització va a càrrec, un any més, de l'Ajuntament de Sant Cugat, a través de l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom (OMET).

Per a nedadors no federats

Els nedadors i nedadores, que no poden està federats, podran competir en tres estils: crol, braça i esquena. Ho hauran de fer, com a mínim, en dos estils. També hi haurà la competició de relleus mixtes, en estil lliure per a cada categoria. Per aquesta prova, es formaran equips per escoles i aquests estaran integrats per 4 participants (2 nens i 2 nenes). El campionat també pot comptar amb la participació d'escoles de la comarca.

El campionat de natació escolar començarà a les 15.30 hores, amb la categoria prebenjamí de primer any, i l'última categoria serà l'aleví, infantil i cadet, que començarà a les 18.45 hores.

Final Local i Comarcal

Un any més, aquesta competició escolar té caràcter de Final Local i Comarcal dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya. Els primers classificats de cada categoria, sexe i estil (excepte en la prova de relleus), aconseguiran una plaça per participar en la Final Territorial, sempre i quan aquesta l'acabi convocant la Unió de Consells Esportius de Catalunya (UCEC). En la Final Local hi haurà medalla pels tres primers classificats de cada categoria i estil i un trofeu pels tres primers classificats en la categoria d'equips.

Com inscriure-s'hi

Les inscripcions ja es poden formalitzar fins al dimarts 7 de febrer. Es poden fer on line ; imprimir el díptic del campionat de la pàgina web de l'OMET; fer-lo arribar al mestre d'educació física de cada escola, o personalment a les oficines de l'OMET.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem