El 2n Torneig de Pàdel x La Marató de TV3 recapta 12.500 euros

En la primera edició del 2016, l'organització va lliurar 7.500 euros a La Marató de TV3

Un total de 12.500 euros són els que ha recaptat el 2n Torneig de Pàdel x La Marató de TV3, que ha organitzat Lords of Padel aquest cap de setmana del 16 i 17 de desembre, a l'Augusta Padel By Marta Marrero, que cedeix gratuïtament les seves pistes de pàdel. Lords of Padel és un grup de 140 jugadors de pàdel de Sant Cugat i de ciutats veïnes que va néixer el gener del 2016. Els principals patrocinadors del campionat han estat Munich, Cipsacircuits, Feliu Franquesa Serveis Immobiliaris, Mausa i Franke.

En la primera edició del 2016, que es va fer en un dia, hi van participar 112 parelles i l'organització va lliurar 7.500 euros a La Marató de TV3 i, enguany, el torneig ha estat de dos dies, amb 132 parelles participants en diferents categories. També hi ha hagut un partit d'exhibició en el que hi han jugat Alex Corretja, Ferran Insa, Mark Bernils i Juanlu Blanco.

Toni Foixench, membre de la comissió organitzadora d'aquest torneig solidari, ha explicat que "estem molt contents. Ha estat un èxit, amb molta esportivitat i solidaritat. Hi ha hagut una gran afluència de públic".

El 2n Torneig de Pàdel x La Marató de TV3 ha reunit a 132 parelles. FOTO: Lali PuigEl torneig s'ha jugat a l'Augusta Padel By Marta Marrero. FOTO: Lali Puig

 
Comentaris

Destaquem