El 2n Torneig Fundació Vicente Ferrer-Sant Cugat Esport FC, el 14 de febrer

Entre els 30 equips d'aquest campionat de futbol-7 solidari, hi jugaran el FC Barcelona, el RCD Espanyol i el Perpinyà

Per segon any consecutiu, el Sant Cugat Esport Futbol Club organitzarà el Torneig Fundació Vicente Ferrer-Sant Cugat Esport Futbol Club de futbol-7, en un torneig de caràcter solidari en benefici a la Fundació Vicente Ferrer. El campionat es jugarà el dissabte 14 de febrer, a les instal·lacions de la ZEM Jaume Tubau i la ZEM La Guinardera. Es jugarà en les categories de prebenjamí, benjamí i aleví, amb 30 equips (10 conjunts per categoria repartits en dos grups de 5 equips) distribuïts en 10 clubs.

FC Barcelona i RCD Espanyol repeteixen
Entre els clubs participants cal destacar, entre d'altres, la presència del FC Barcelona, el RCD Espanyol, el CE Manresa, el Gimnàstic Manresa, l'Atlètic Segre (Lleida), el CE Sant Gabriel, CF Mollet UE i el Support Soccer. També hi participarà el Perpinyà de la Catalunya Nord.

Categories de formació
La competició començarà a les 9 hores i les tres finals es jugaran a la ZEM Jaume Tubau, a les 18.40 hores. Els campionats prebenjamí i benjamí es desenvoluparan a la ZEM Jaume Tubau, mentre que la competició aleví es jugarà a la ZEM La Guinardera. La final aleví, però, es disputarà a la ZEM Jaume Tubau. Els 4 primers classificats de cada categoria tindran un trofeu, mentre que la resta d'equips s'enduran un recordatori.

Donatiu de 12 euros per jugador
Cada jugador farà una aportació voluntària en aquest torneig solidari de 12 euros i, així, els beneficis del torneig es destinaran a la Fundación Vicente Ferrer. En la primera edició, celebrada l'1 de març del 2014, el Sant Cugat Esport FC va recaptar 1.250 euros, que va lliurar a la Fundació Vicente Ferrer.

Els campions del 2014
En la primera edició, el FC Barcelona es va adjudicar les categories prebenjamí i benjamí. En la categoria prebenjamí es va imposar (2-0) al Gimnàstic Manresa, mentre que en la benjamí va guanyar el RCD Espanyol als penals, després d'empatar a 3 gols en el temps reglamentari. El RCD Espanyol va guanyar el FC Barcelona en la final aleví, per 4 gols a 1.

Ros: "Amb la Fundació Vicente Ferrer hi mantenim una relació de col·laboració molt estreta"
Xavier Ros, vicepresident de l'àrea social i de comunicació del Sant Cugat Esport FC, i membre de la comissió organitzadora del 2n Torneig Fundació Vicente Ferrer-Sant Cugat Esport FC, ha assenyalat al TOT Sant Cugat que "amb la Fundació Vicente Ferrer hi mantenim una relació de col·laboració molt estreta" i que l'objectiu d'aquest torneig "és que els nens s'ho passin bé jugant a futbol i que siguin conscients que amb la seva aportació econòmica al campionat ajudaran a altres nens que no ho tenen tan fàcil".

 
Comentaris

Destaquem