El 3x3 de futbol sala de la Festa Major de La Floresta creix any rere any

En el torneig, organitzat per l'Olimpyc Floresta FS, un total de 22 equips i prop de 80 jugadors van ser els protagonistes de la 5a edició del torneig disputat al pavelló municipal de La Floresta

Un any més, el torneig de 3x3 de futbol sala, organitzat per l'Olimpyc Floresta FS, reuneix a participants de totes les edats per a disputar aquesta competició. Emmarcat per la Festa Major de La Floresta i disputat el diumenge 14 de juliol en la jornada matinal, la ZEM Can Llobet de La Floresta va acollir a 22 equips participants en aquesta 5a edició, una edició que va comptar amb equips de Sant Cugat, Rubí i Esparreguera, a més de florestans.

Així doncs, el torneig es va dividir en dues categories en funció de l'edat: per una banda, una categoria per jugadors menors de 14 anys en la qual van participar fins a 9 equips. D'altra banda, una categoria a partir dels 14 anys on 13 van ser els conjunts que van ser presents. D'aquesta manera, els diferents equips van poder gaudir d'aquests partits ràpids, partits de 6 minuts, on tots van jugar contra tots. Finalment, cada equip va rebre un trofeu en record de la seva participació.

Amb tot, Ángel Ruiz, president de l'Olimpyc Floresta FS, valora positivament aquesta edició: "El torneig està vivint un creixement important en els darrers anys. Tots els jugadors van poder gaudir del futbol sala i, a més, és important per a la Festa Major comptar amb activitats esportives. El torneig ja està consolidat i ara hem de treballar per una 6a edició".

 
 
Comentaris

Destaquem