El 9è Torneig Catalònia Hockey Plus del grup Catalònia Fundació Creactiva, un èxit

Aquest mes d'octubre comença la segona edició de la Lliga BBVA Hockey Plus, que organitza la Federació Catalana de Hockey, amb més de 12 equips

El grup Catalònia Fundació Creactiva ha organitzat, un any més, al Junior FC, aquest dissabte 30 de setembre, a la tarda, el 9è Torneig Catalònia Hockey Plus, per a persones amb discapacitat intel·lectual. En el grup de nivell alt, la classificació final ha estat la següent: Atlètic Terrassa HC, FC Barcelona, Junior FC-Catalònia HC, CD Terrassa i Club Egara, i en el nivell mitjà i iniciació, Catalònia HC, RC Polo, Atlètic Terrassa HC i Junior FC.

Marc Barrachina, director del torneig, ha explicat que el campionat "ha anat molt bé i la gent ha respost massivament. Estem molt contents. Aquest és un projecte consolidat i els clubs i les entitats s'hi impliquen".

L'entrega de premis ha comptat amb l'assistència, entre d'altres, de representants de les federacions catalana i espanyola d'hoquei sobre herba, del grup Catalònia Fundació Creactiva i del Junior FC.

Aquest mes d'octubre començarà la segona edició de la Lliga BBVA Hockey Plus, que organitza la Federació Catalana de Hockey, amb més de 12 equips i en una lliga de partits d'anada i tornada.

RC Polo i Atlètic Terrassa HC, en un dels partits del torneig. FOTO: Lali Puig

Més informació
 
Comentaris

Destaquem