El benjamí A de la Penya Blaugrana Sant Cugat puja a Primera Divisió

La Penya Blaugrana Sant Cugat-Escola de Futbol Hristo Stòitxkov, que ara té un balanç de 26 victòries i 1 empat, ha ascendit quan falten tres jornades perquè acabi la lliga

L'equip benjamí A de la Penya Blaugrana Sant Cugat-Escola de Futbol Hristo Stòitxkov és nou equip de la Primera Divisió de futbol. Els blaugrana han assolit matemàticament l'ascens tres jornades abans que acabi la lliga al grup 17 de la Segona Divisió. Els de Jordi Mestres han assolit l'ascens aquest dissabte, 7 de maig, després de guanyar el CE Manresa C per 6 gols a 2, al Camp Municipal de Futbol de Can Magí. Ara mateix, els santcugatencs sumen 79 punts; el segon classificat és el CE Olímpic Can Fatjó, amb 70 punts (amb qui la PB Sant Cugat A hi té el goal-average particular a favor), i el tercer el Sant Pere Nord CF, amb 65 punts.

26 victòries i 1 empat, el balanç

A més, en serà el brillant campió amb xifres de rècord. La PB Sant Cugat A té un balanç en el campionat de 26 victòries i 1 empat (al camp del Maurina Egara CF), sense cap derrota. Amb 192 gols a favor és l'equip més golejador de la lliga, i amb 19 gols, el que en rep menys.

Els protagonistes

L'equip està format pels següents jugadors: Marc Sala, Quim Borràs, Gerard Pouget, Sergi Pujol, Iago Romanutti, Marc Serra, Gerard Rodríguez, Pau Busquet, Guillem Lagarda, Ricard Lagarda i Martí Sanz. L'entrenador és Jordi Mestres i el delegat, David Lagarda.

Jordi Mestres ha explicat al TOT Sant Cugat que "hem fet una molt bona campanya. L'equip ha millorat molt des del principi de temporada i és un grup molt unit. Han tingut un comportament exemplar".

Segons un comunicat del club, la direcció tècnica esportiva de la PB Sant Cugat-EF Hristo Stòitxkov i la junta directiva de la PB Sant Cugat, "valorem l'esforç, disciplina, educació i respecte de tots els jugadors, així com l'evolució i creixement esportiu que han anat ampliant al llarg de la temporada".

Tres últimes jornades

En les tres últimes jornades de lliga, el benjamí A jugarà dos partits consecutius fora de casa, contra l'EF Viladecavalls i la UD Can Trias B, i finalitzarà el campionat a casa davant el Sant Pere Nord CF.

 
Comentaris

Destaquem