El benjamí A del Mira-sol Baco demostra els seus valors i es deixa marcar un gol

L'equip mira-solenc s'ha deixat fer un gol pel Junior FC B en l'últim minut de l'enfrontament després que un jugador hagi anotat, per error, un gol als blau-i-negres

Els equips benjamins del CFU Mira-sol Baco i el Junior FC han demostrat conèixer a la perfecció els valors de l'esport. I és que l'equip benjamí A del Club de Futbol Unión Mira-sol Baco s'ha deixat fer un gol pel Junior FC B en l'últim minut de partit després que un jugador mira-solenc hagi anotat, per error, un gol al conjunt blau-i-negre.

L'acció s'ha produït, a més, en l'últim minut de partit, fet que encara li dóna més valor al succeït. El Junior FC ha llençat la pilota fora del terreny de joc perquè un jugador del Mira-sol que havia pres mal pogués ser atès pels seus tècnics. Un cop recuperat, el cos tècnic verd-i-negre ha demanat als seus jugadors que tornessin la pilota al Junior FC. Un dels jugadors mira-solencs, sense cap mala fe, no s'ha assabentat de les indicacions dels seus entrenadors i ha marcat gol. Ràpidament, els dos entrenadors del Mira-sol han dit als seus jugadors que es deixessin marcar un gol. Els futbolistes no han fet cap mena de pressió i han donat totes les facilitats perquè el Junior FC fes el definitiu 5 a 4, gol que, a més, li donava la victòria.

Aquest partit s'ha jugat aquest diumenge, 1 de maig, al Junior FC, corresponent a la jornada 26 del grup 18 de la Segona Divisió Benjamí.

 
Comentaris

Destaquem