El BM Barberà, campió del Torneig Internacional del Club Handbol Valldoreix

El BM Barberà ha derrotat en la final el CH Sant Cugat B

El BM Barberà, equip que milita a 2a Catalana, s'ha adjudicat la segona edició del Torneig Internacional del Club Handbol Valldoreix, que ha organitzat al pavelló de Valldoreix del divendres 22 al diumenge 25 de setembre. En la final, el BM Barberà ha guanyat el CH Sant Cugat B, de 1a Catalana, per un ajustat 21 a 20. En les semifinals, el BM Barberà s'ha desfet de l'equip amfitrió, el CH Valldoreix, per 16 gols a 21, i el CH Sant Cugat B, a l'H. La Garriga (1a Catalana), per 25 a 21. En el partit pel tercer i quart lloc, el CH Valldoreix ha guanyat l'H. La Garriga per 23 a 11.

Les principals novetats d'aquesta segona edició, en què s'ha celebrat una botifarrada de germanor entre els equips participants, és que el torneig ha passat a jugar-se de 2 a 3 dies i que hi ha hagut més equips (de 6 a 8).

El grup A ha estat integrat per la selecció d'Andorra (que repeteix), l'H. La Garriga (1a Catalana), el CH Sant Fost (2a Catalana) i el CH Valldoreix (2a Catalana), i el B, pel CH Igualada (2a Catalana), el CH d'Agramunt (3a Catalana), el CH Sant Cugat B (1a Catalana) i el BM Barberà (2a Catalana).

Òscar Sastre: "El torneig ha estat un èxit"

El BM Barberà milita a 2a Catalana. FOTO: Lali Puig

Òscar Sastre, membre de la comissió organitzadora del torneig, ha assegurat que "ha estat un èxit i una gran experiència per a nosaltres com a club organitzador com pels equips participants. La gent ha quedat molt contenta. El torneig tindrà continuïtat i, fins i tot treballarem per millorar-lo".

 
Comentaris

Destaquem