El cadet 1 masculí de la UE Sant Cugat es classifica per jugar a Preferent

Els vermell-i-negres han guanyat el CB Sant Josep, el CBS Vermell i l'AE Boet Mataró, i han perdut amb el Força Lleida, del 24 al 28 d'agost

L'equip masculí UE Sant Cugat 2001 s'ha classificat aquest dissabte, 27 d'agost, per jugar aquesta temporada 2016-2017 a la categoria de Preferent del bàsquet català (la temporada passada va jugar a Nivell-2). Ho ha fet en superar l'AE Boet Mataró per 60 punts a 68. El diumenge 28 d'agost, ja en un partit intranscendent pels santcugatencs, han perdut (65-69) davant el Força Lleida. Amb anterioritat, el conjunt cadet 1 de la UE Sant Cugat s'ha imposat al CB Sant Josep (47-52) i al CBS Vermell (72-59).

Es classifiquen Força Lleida i la UE Sant Cugat 1

Aquest campionat s'ha jugat del 24 al 28 d'agost i els vermell-i-negres ho han fet en el grup 2. Els dos equips que s'han classificat són el Força Lleida i la UE Sant Cugat 1, ambdós amb 7 punts i un balanç de 3 victòries i 1 derrota. L'equip va iniciar la pretemporada el 8 d'agost. Aquest campionat l'han jugat 14 equips distribuïts en tres grups.

El millor conjunt en defensa

L'entrenador de l'equip, Òscar Gallifa, que aquesta temporada s'estrena a la UE Sant Cugat procedent del CB Grup Barna, ha assegurat al TOT Sant Cugat que "l'equip ha estat molt bé defensivament (ha estat el conjunt que menys punts -235- ha rebut) i molt encertat en el tir exterior. La preparació física ha estat clau per aguantar el ritme dels partits i els jugadors han estat molt units".

Els protagonistes

La UE Sant Cugat 2001 està integrat pels següents 11 jugadors: Ton Verdú, Eduard Calpe, Adrià Cabeza, Albert Fauzia, Marc Jamel, Izan Cordobilla, Víctor Castellón, Lluc Beltran, Lucas Jodar, Xavi Garcia i Rai Solivelles. L'equip ha comptat amb el suport de dos jugadors del cadet vermell, Lluís Trenchs i Matias Viner. L'equip tècnic està compost per Òscar Gallifa (entrenador), Albert Garcia (segon entrenador), Robert Cosialls (tercer entrenador), i Jordi Costa (preparador físic).

 
Comentaris

Destaquem