El cadet A del DSV Club Voleibol Sant Cugat, a les semifinals del Campionat d'Espanya

El conjunt santcugatenc, el millor equip català a l'estatal, juga dissabte contra el Colegio San Ignacio, d'Astúries. L'altra semifinal enfrontarà l'RGC Covadonga i el Construcciones M. Morell Sóller

El cadet A del DSV Club Voleibol Sant Cugat, que la temporada passada, la 2016-2017, no es va classificar per jugar l'estatal, jugarà aquest dissabte, 16 de juny, a les 18,30 hores, les semifinals del Campionat d'Espanya Cadet Femení de Clubs, contra el Colegio San Ignacio, d'Astúries. Ho farà després d'eliminar en els quarts de final el Siges Solutions Alcobendas (Madrid), per 2 sets a 3 (22-25, 17-25, 25-18, 25-23 i 15-17), aquest divendres, 15 de juny, a la tarda.

Lluc Forn: "Haurem de tenir molta paciència en atac"

Per a l'entrenador del DSV CV Sant Cugat, Lluc Forn, el Colegio San Ignacio "és un equip que comet molt pocs errors i que defensa molt bé. Haurem de tenir molta paciència en atac". L'altra semifinal la disputaran l'RGC Covadonga (Astúries) i el Construcciones M. Morell Sóller (Mallorca), a les 16.30 hores.

4 victòries amb un 3 a 0

En la primera fase, el conjunt santcugatenc, el millor equip català a l'estatal, ha liderat el grup G, després de superar per 3 sets a 0 a l'Esvol Santander (Cantàbria), el Visual Publinet Calasancias (Galicia) i el Voleibol Rivas Verde (Madrid). En els vuitens de final també ha superat el CV Sedaví (València) per 3 sets a 0.

El Campionat d'Espanya Cadet Femení de Clubs s'està jugant a Castelló, del 13 al 17 de juny, amb 32 equips participants.

El cadet A del DSV Club Voleibol Sant Cugat ha guanyat aquesta temporada 2017-2018 el Campionat de Catalunya de 1a Divisió.

 
Comentaris

Destaquem