El cadet del Club Voleibol Sant Cugat, campió de Catalunya

El conjunt santcugatenc venç en la final, disputada al Pavelló de Valldoreix, el CV Barça, per 3 sets a 0. És el seu sisè títol consecutiu

El conjunt cadet del Club Voleibol Sant Cugat s’ha proclamat, aquest diumenge 17 de maig a la tarda, campió de Catalunya. En aquesta ocasió ho ha fet jugant com a local, al Pavelló de Valldoreix, i davant del seu rival més directe, el CV Barça. Les d’Arseni Llenas han estat molt superiors a les blaugranes i s’han imposat per 3 sets a 0 (25-21, 25-15 i 25-12).

Gaudeix del moment d'eufòria!

Aquesta és la sisena vegada consecutiva que el Club Voleibol Sant Cugat aconsegueix el títol en aquesta categoria. Una fita que confirma que el club santcugatenc és un dels millors clubs de base de tot l’Estat: “Que puguem tenir 6 campionats de Catalunya seguits és una dada que podria no dir res, però que en realitat remarca quin és el nostre objectiu: guanyar”, assegura l’entrenador, Arseni Llenas.

El campionat d’Espanya, objectiu real

Les santcugatenques volen ser també campiones d'Espanya. FOTO: Lali Puig

Ningú al club amaga que aquest equip està capacitat per aconseguir el campionat d’Espanya. Tampoc el seu tècnic: “Et mentiria si et digués el contrari. Crec que coneixem bé la categoria, que sabem a qui ens podem trobar. La idea és anar allà a buscar una medalla com a mínim”. El campionat d’Espanya cadet es disputarà del 17 al 21 de juny a Esplugues de Llobregat.

 
Comentaris

Destaquem