El cadet del Club Voleibol Sant Cugat, campió de Catalunya

El conjunt que dirigeix Arseni Llenas revalida el títol de campió de Catalunya després de guanyar en l'últim partit de la temporada al CECELL Lleida (0-3)

El cadet A del Club Voleibol Sant Cugat s'ha adjudicat el Campionat de Catalunya de Primera Divisió després de vèncer en l'últim partit de la segona fase, aquest dissabte 29 de març, al CECELL Lleida (0-3). El conjunt santcugatenc, molt renovat pel que fa a l'equip que va guanyar el campionat d'Espanya la temporada passada, no partia com a favorit per guanyar el títol.

Un campionat molt dur
El CV Sant Cugat ha guanyat 13 dels 14 partits de la primera fase, i 9 dels 10 partits de la segona fase. "Estem molt contents", assenyala l'entrenador, Arseni Llenas. "Ningú apostava per nosaltres, teniem l'etiqueta de ser el 3r o 4t equip. Hem sabut donar la volta a això".

Aquest títol permet a l'equip disputar directament el Campionat d'Espanya, que tindrà lloc a Almendralejo, Extremadura, del 18 al 22 de juny. Allà l'equip haurà de defendre el títol de campions, malgrat que no serà una empresa fàcil. "L'objectiu, com sempre, serà intentar entrar a semifinals, però no tenim cap referència dels altres equips que la jugaran. Encara és molt aviat per fixar objectius".

Tres mesos d'aturada 
Malgrat que el campionat ja ha finalitzat, les jugadores hauran de seguir en actiu fins arribar al juny, quan es disputarà l'estatal. Durant la Setmana Santa l'equip viatjarà a Mòdena per disputar el Torneig Internacional Paolo Bussinello, que organitza l'Scuola di Pallavolo Anderlini, un dels tornejos de caràcter internacional més prestigiosos d'Europa. De tornada, l'equip disputarà una competició de base que organitza la Federació Catalana.

Les 11 protagonistes
L'equip que aquesta temporada 2013-2014 ha entrenat Arseni Llenas està integrat per les següents jugadores: Irene Riart, Júlia Carrasco, Natàlia Moreno, Sandra Martínez, Lilian Fernández, Sara Bisbe, Maria Señé, Joana Pérez, Magalí Montoro, Clàudia Rouco i Andrea Fernández. D'aquestes, set són jugadores de primer any i quatre de segon. Durant la temporada també han ajudat a l'equip diverses jugadores infantils.

 
Comentaris

Destaquem