El cadet del Club Voleibol Sant Cugat accedeix a la final del Campionat d'Espanya

Les d'Arseni Llenas s'enfrontaran a l'ADV Rivas després de vèncer en la semifinal l'Esplugues (3-1)

El cadet A del Club Voleibol Sant Cugat s'ha assegurat aquest dissabte 20 de juny ser al podi del campionat d'Espanya que es disputa aquesta setmana a Esplugues. El conjunt santcugatenc, que ha superat per 3 sets a 1 a l'equip amfitrió, el CV Esplugues (25-12, 24-26, 25-18, 25-20), jugarà aquest diumenge 21, a les 12 hores, la final del torneig estatal.

El Club Voleibol Sant Cugat, que és l'actual campió de Catalunya, arriba a aquesta final després de guanyar tots els partits que ha disputat en aquest campionat d'Espanya. En la primera fase va vèncer l'Univol Bregador (3-1), Elche CF Salesianos (3-0), i CV Torrelavega (3-0). En la segona fase també va superar a CVB Barcelona (3-0) i Salesianos Mª Auxiliadora (3-0). 

Objectiu: guanyar

Arseni Llenas, tècnic del Club Voleibol Sant Cugat, ha assegurat que l'ADV Rivas (de Rivas-Vaciamadrid, Madrid) és un equip "molt potent i molt consistent" i pronostica que serà un partit "tàctic i amb molts nervis". Llenas creu que el seu equip tindrà més opcions "si cometem pocs errors i som fidels al nostre joc".

Per a l'entrenador l'objectiu, arribats a aquest punt, ja no és un altre que guanyar el títol: "No volem una altre cosa que no sigui guanyar", ha reconegut.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem