El cadet femení del Club Handbol Sant Cugat guanya la lliga regular sense perdre

L'equip d'Andreu Vives ha fet un extraordinari balanç de 16 victòries, 2 empats i cap derrota

L'equip cadet femení del Club Handbol Sant Cugat ha guanyat la lliga regular del grup B de la primera fase de la Primera Catalana Cadet Femenina. Després de 22 jornades de competició, el conjunt que dirigeix Andreu Vives ha estat l'únic conjunt que no ha perdut cap partit. Només el CH Sant Esteve Palautordera i l'Handbol Garbí de Palafrugell, segon i tercer classificats, han aconseguit esgarrapar 1 punt a les santcugatenques, que han tancat el campionat amb un balanç extraordinari de 16 victòries, 2 empats i cap derrota.

Comença la segona fase

El CH Sant Cugat jugarà, ara, la segona fase de Primera Catalana, que engloba els 8 millors equips de la categoria. Les santcugatenques ho faran en el grup A, i s'enfrontaran a l'H. Ribes, l'H. Esportiu Castelldefels i l'OAR Gràcia Sabadell. Els 2 millors classificats d'aquesta segona fase passaran a jugar una Final a 4 on en un cap de setmana es decidirà el campió de la Primera Catalana Cadet Femenina. El primer partit del CH Sant Cugat en aquesta segona fase el jugarà a casa el 23 d'abril, davant l'H. Ribes.

Vives: "Volem guanyar la Primera Catalana"

L'entrenador del cadet femení del Club Handbol Sant Cugat, Andreu Vives, ha explicat que "tenim un molt bon equip, però hem de continuar treballant i polint tot allò que no fem bé. Aquest és un equip que en els moments difícils sempre respon". Vives té clar quin és l'objectiu: "Volem estar en el Top-4 i ser campiones de Primera Catalana".

Les protagonistes

Les 13 jugadores del CH Sant Cugat que han aconseguit aquest èxit esportiu han estat: la portera Laia Garcia i les jugadores Laia Guerrero, Maria Fernández, Txell Llopis, Martina Núñez, Paula de Gispert, Lola González, Elisa Rodó, Marina Gallego, Sara El Kaiss, Júlia Babitsch, Adriana Batllori i Helena Ribó. El cos tècnic està format per Andreu Vives i Eloi Safont (segon entrenador).

Al 5è Torneig de Setmana Santa de Anaitasuna

El cadet femení és un dels 4 equips del Club Handbol Sant Cugat que, del 13 al 16 d'abril, participaran a Pamplona en el prestigiós Torneig de Setmana Santa de Anaitasuna, que enguany celebra la seva cinquena edició. Els altres 3 són l'infantil femení i l'infantil i cadet masculí.

 
Comentaris

Destaquem