El cadet masculí del Junior FC, subcampió d'Espanya d'hoquei sala

Els de Sant Cugat, que el 2016 van ser campions, han perdut la final (3-2) davant el FC Barcelona. Oriol Bozal, del Junior FC, ha estat nomenat millor jugador del torneig

L'equip cadet masculí del Junior FC ha finalitzat en segon lloc en la segona edició del Campionat d'Espanya Cadet Masculí de Clubs d'hoquei sala, aquest divendres, 29 de desembre. Els de Sant Cugat, que al 2016 van aixecar el títol, han perdut la final (3-2) davant el FC Barcelona. En la primera fase del grup B, en la que han estat campions, han superat el SPV Complutense (3-1), la UD Taburiente (3-2) i el Club Egara (3-2), i en semifinals al CH Sardinero (3-2). Oriol Bozal, del Junior FC, ha estat nomenat millor jugador del torneig.

Salvador: "Ens estem acostumant a jugar finals, i això és molt bo"

L'entrenador del Junior FC, Oriol Salvador, ha assenyalat que "ha estat un partit molt disputat, on tots dos equips hem gaudit d'ocasions de gol. Nosaltres no hem estat efectius a l'hora de definir a porteria contrària i el FC Barcelona ha aprofitat molt bé els errors que hem comès". Salvador també ha explicat que "hem suat molt per arribar a la final, ja que excepte el primer partit i la final, la resta d'enfrontaments hem començat perdent". Salvador també ha volgut destacar que els jugadors del cadet "s'estan acostumant a jugar finals, i això és molt bo".

Per arribar a jugar l'estatal on hi han competit 8 clubs, el Junior FC ha hagut de jugar una Fase de Sector a Astúries, que va guanyar, després d'acabar quart al Campionat de Catalunya d'hoquei sala.

El cadet femení, sisè

D'altra banda, el cadet femení només ha pogut ser 6è de 8 equips a l'estatal en perdre (2-6) el partit pel 5è i 6è lloc amb el Club de Campo. En el grup A, el Junior FC ha guanyat el SPV Complutense (3-2), ha empatat amb l'RS Tenis (1-1) i ha perdut amb el Club Egara (3-1).

Els campionats d'Espanya Cadet Masculí i Femení de Clubs d'hoquei sala s'han jugat del 27 al 29 de desembre a Oropesa de Mar i Castelló de la Plana.

 
Comentaris

Destaquem