El Campionat de Catalunya de Mitja Marató del 2018 es correrà a Sant Cugat

La prova, amb un nou circuit, coincidirà amb la 34a Mitja Marató de Sant Cugat i la Ciutat Europea de l'Esport 2018

El Campionat de Catalunya de Mitja Marató del 2018 es farà a Sant Cugat, coincidint amb la 34a edició de la Mitja Marató de Sant Cugat, una de les mitges maratons de més prestigi del territori català. Així, aquesta competició, que encara no té data i que ha concedit la Federació Catalana d'Atletisme, formarà part del programa d'activitats de la Ciutat Europea de l'Esport 2018, de la que Sant Cugat en serà una de les seus. Al Campionat de Catalunya de Mitja Marató hi participaran els millors atletes catalans de l'especialitat, i els primers classificats s'enduran premis en metàl·lic. Aquesta no serà la primera vegada que la ciutat acull aquesta competició perquè, com a mínim, ja ho ha fet en una ocasió.

Estrenarà un nou circuit

Aquesta prova de mig fons estrenarà un nou circuit, "més pla i atractiu", segons Manel González, director de la Mitja Marató de Sant Cugat, que organitzen Ajuntament, Club Muntanyenc Sant Cugat i Club Tennis Natació Sant Cugat. La primera part dels 21,097 quilòmetres serà un recorregut urbà d'uns 6 quilòmetres i la resta del traçat serà per la perifèria del municipi. Aquest nou circuit ja té el vistiplau dels tècnics, i ara només cal que l'aprovi l'Ajuntament. Juan Carlos Ginés, responsable de fons de la secció d'atletisme del Club Muntanyenc, ha estat la persona que ha dissenyat el nou circuit. L'organització també estudia que la cursa de 5 quilòmetres passi a ser de 6, aprofitant els primers quilòmetres més urbans. En aquesta ocasió, la sortida de les dues proves es farà a la vegada.

El Campionat de Catalunya de Mitja Marató d'aquest 2017 es farà coincidint amb la 8a Mitja Marató d'Ampúries, el 30 d'abril.

 
Comentaris

Destaquem