El Campionat de Natació Escolar de Sant Cugat, amb 316 inscrits

Els primers classificats aconseguiran el passi per nedar la Final Territorial o Nacional dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya

Un total de 316 escolars són els que s'han inscrit en el 19è Campionat de Natació Escolar de Sant Cugat, que organitza l'Ajuntament a través de l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom (OMET) aquest diumenge, 18 de febrer, a partir de les 15.30 hores, a la piscina municipal de la ZEM Rambla del Celler. En el 2017 s'hi van inscriure 331 escolars i, finalment, hi van participar 288.

Aquesta Final Local i Comarcal de Natació dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya, per a nedadors i nedadores no federats, presenta diferents novetats. La més significativa és que l'entrega de premis de les categories prebenjamí, benjamí i aleví es farà al Pavelló 2 en comptes de fer-ho a la mateixa piscina, com fins ara, mentre que les categories infantil i cadet sí que ho faran a la piscina.

Classificatori la Final Territorial o Nacional dels Jocs Esportius Escolars

Els 3 primers classificats de cada categoria i prova (crol, braça i esquena) rebran una medalla, i els tres millors equips (competició de relleus), un trofeu. Els primers classificats aconseguiran el passi per nedar la Final Territorial o Nacional dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya.

Tots els participants rebran un casquet amb el logotip de Sant Cugat Ciutat Europea de l'Esport 2018. Aquesta competició, que s'emmarca dins del programa d'activitats esportives de Sant Cugat Ciutat Europea de l'Esport 2018, és gratuïta.

 
Comentaris

Destaquem