El Campionat Local Escolar de Judo i Karate, dissabte al Pavelló 1

La principal novetat d'enguany és l'organització de la primera edició del Campionat Local Escolar de Karate, en la que es preveu entre una seixantena i setantena de participants

La ja onzena edició del Campionat Local Escolar de Judo se celebrarà aquest dissabte, 18 de gener, al Pavelló 1 de la ZEM Rambla del Celler. Aquesta activitat l'organitza, un any més, l'Ajuntament de Sant Cugat, a través de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET).

Aquesta jornada de promoció del judo entre les escoles de Sant Cugat que treballen aquest esport va adreçada a nens i nenes en categoria prebenjamí, benjamí, aleví i infantil. El campionat començarà a les 9.30 hores i està previst que finalitzi a les 12.30 hores. L'organització estima una participació d'una cinquantena de participants.

Primer Campionat Local Escolar de Karate
La principal novetat d'enguany és l'organització de la primera edició del Campionat Local Escolar de Karate, en la que es preveu entre una seixantena i setantena de participants. El campionat es desenvoluparà en la modalitat de kata (tècnica), també en les categories prebenjamí, benjamí, aleví i infantil (de 1r de Primària a 2n d'ESO). A banda de diferents escoles, també hi prendran part esportistes del Club Karate Sant Cugat.

Tant el Campionat Local Escolar de Judo com el de Karate són Final Local dels Jocs Esportius Escolars, tot i que no és classificatori per a la Final Comarcal. L'organització repartirà medalles per a tots els participants.

 
Comentaris

Destaquem