El Campus Andrés Iniesta seguirà confiant en el Junior FC

Així ho han explicat al TOT Sant Cugat Emili Ricart, persona de confiança del jugador del primer equip de futbol del FC Barcelona, i Hans Schönhöfer, director tècnic esportiu de la secció de futbol del Junior FC

El Campus Andrés Iniesta tindrà continuïtat al club Junior FC. Així ho han confirmat al TOT Sant Cugat Emili Ricart, persona de confiança d'Andrés Iniesta, jugador del primer equip de futbol del FC Barcelona, i Hans Schönhöfer, director tècnic esportiu de la secció de futbol del Junior FC i també director del 1r Campus Andrés Iniesta. "El campus ha estat un èxit. L'Andrés i els patrocinadors estan molt contents de l'organització", ha assenyalat Ricart, exfisioterapeuta i recuperador físic del primer equip de futbol del FC Barcelona.

Hans Schönhöfer ha afirmat que "estem molt contents. La resposta del campus ha estat molt bona i hem superat les espectatives que s'havien creat. La feina s'ha fet molt bé. Em sap greu per la gent que s'ha quedat sense plaça per poder participar-hi".

El campus continua fins el 9 d'agost
Des del 30 de juny i fins el 9 d'agost, Andrés Iniesta i el Junior FC coorganitzen aquest campus formatiu de 6 setmanes de duració, en el que hi participaran uns 700 nois i noies d'entre 6 i 14 anys. També hi han participat futbolistes procedents de diferents punts de l'Estat espanyol.

Iniesta, implicat amb el campus
Andrés Iniesta ha visitat, fins al moment, tres vegades el campus que porta el seu nom al Junior FC. El jugador ha conversat amb els futbolistes, s'ha exercitat amb ells, s'ha fotografiat amb tots i els ha signat autògrafs.

Els coordinadors esportius d'aquest campus són Jose Luís Fernández (àrea tècnica) i Jaume Donat (àrea logística), que han comptat amb entrenadors del Junior FC i d'altres clubs catalans.

Andrés Iniesta ha escollit el Junior FC per les seves instal·lacions de primer nivell (instal·lacions, camps de futbol i piscina), per la filosofia formativa de la secció de futbol del Junior FC, i també per la seva ubicació, amb una molt bona comunicació.

 
Comentaris

Destaquem