El Campus Sant Cugat Índia acosta el futbol i el basquet al voltant de 1.000 nens

L'expedició de 29 tècnics, que va marxar el divendres 13 de juliol cap a l'Índia, ha estat formada per jugadors i entrenadors de 5 entitats esportives diferents de Sant Cugat

La 6a expedició del Campus Sant Cugat Índia va tornar el dijous 26 de juliol a terres santcugatenques. Després de dues setmanes de treball a Anantapur, en la qual els 29 entrenadors de Sant Cugat han acostat la cultura del basquet i del futbol a l'Índia, l'expedició se sent satisfeta de la feina feta.


Les entitats esportives que han col·laborat amb el projecte de la Fundación Vicente Ferrer han estat el Sant Cugat Esport Futbol Club, el Club de Futbol Unión Mira-sol Baco, el Junior Futbol Club, la Unió Esportiva Sant Cugat i el Qbasquet Sant Cugat.

 

29 santcugatencs que van viatjar a Anantapur. FOTO: Cedida

 


En el futbol, els entrenadors s'han dedicat a la formació dels tècnics de l'Anantapur Sports Academy, un centre d'alt rendiment per a futbolistes de la ciutat, amb la intenció de què puguin seguir els mateixos entrenadors amb el projecte durant tot l'any.


En el basquet, la idea ha estat similar: acosta la cultura del basquet a un país on té poca visibilitat i professionalitzar els entrenaments dels jugadors. A més, en ambdós esports, els tècnics s'han desplaçat a diferents mandals, poblacions allunyades dels grans nuclis urbans, perquè els nens amb menys recursos puguin practicar els conceptes bàsics de cadascun dels esports.


Tot un èxit


Per a Jaume Garcia, organitzador del Campus Sant Cugat Índia: "És una experiència increïble. Ens emportem més coses de les que realment deixem. No obstant això, marxem amb la sensació d'haver fet una bona feina, després de veure la il·lusió amb la qual han treballat els nens".


Després de l'èxit del Campus Sant Cugat Índia, Jaume Garcia té clar que hi haurà una 7a edició. "En res ja començarem a treballar els nous objectius de la nova edició", comenta l'organitzador en relació a l'any vinent.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem