El CAR Sant Cugat, seu del 3r Congrés de Gestió de Centres Esportius

L'empresa Wuics organitzarà aquest congrés dedicat a la innovació en la gestió de clubs de natació, tennis i fitness el dia 31 de maig

Wuics proposa una tercera edició del Congrés de Gestió de Centres Esportius, i, com a tercer any consecutiu, l'esdeveniment tindrà lloc al Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat. Pere Solanellas, president de Wuics, qualifica el congrés com a "bastant potent", ja que reunirà a molts professionals del sector, tant d'àmbit públic com privat, en 7 conferències amb ponents "d'alt nivell i reconeixement internacional," i 2 espais de networking. L'objectiu de l'esdeveniment és "aportar un granet de sorra en el tema de la gestió, per tal de què els clients puguin gaudir d'una millor experiència."

El congrés tindrà lloc el dimarts 31 de maig a les instal·lacions del CAR i durarà tot el dia, de 9 del matí a 6 de la tarda. El preu d'inscripció són 90 €, i inclou un coffee break i el dinar. S'ha decidit reduir la jornada a un dia, respecte al segon congrés, que en foren dos, per concentrar els actes i fer-ho més atractiu i més econòmic.

L'esdeveniment dóna prestigi al CAR i a la ciutat

L'esdeveniment s'obrirà amb un informe del sector fitness al mercat espanyol, per Mar Menchén, periodista i director de Palco23. Seguidament, els temes tractats seran orientats a l'emprenedoria (amb Gigliola Aycardi, cofundadora de BodyTech), lideratge (amb Gabriel Sáez, president de GoFit), gestió pública i concessions municipals (amb Marta Carranza, comissionada d'esports de l'Ajuntament de Barcelona), entrenament personal 3.0, innovació tecnològica en el sector, estratègia digital i una ponència d'Albert Codina, director gerent del Club Tennis Sabadell, que comentarà la transformació d'un club de tennis cap a un club de serveis.

Solanellas avisa que "se'n sentirà a parlar" d'aquest congrés, on a hores d'ara ja hi ha més de 100 persones inscrites i que és considerat un dels núm. 1 d'Espanya en aquest àmbit. Solanellas, a més, remarca la importància de què el congrés es dugui a terme al CAR, "un entorn ideal", i afegeix que "un esdeveniment de tanta importància, on ve gent a formar-se d'arreu del país i internacionalment, és molt beneficiós per la ciutat de Sant Cugat."

Més informació
 
Comentaris

Destaquem