El CB i Unió Manresana guanya el 3r Torneig de Reis de la UE Sant Cugat

La competició ha comptat amb la participació de 10 equips, nou catalans i un italià

El CB i Unió Manresana s'ha proclamat aquest diumenge 3 de gener al migdia campió del 3r Torneig de Reis de la UESC-Office 24, competició que s'ha disputat aquest cap de setmana a Sant Cugat en la categoria preinfantil. El conjunt manresà ha superat en la final el CB Sant Josep de Badalona per un clar 39-60.

El Masculí Maresme ha finalitzat tercer del campionat, per davant de CB Granollers, CEB Marc Gasol i UE Sant Cugat. La resta d'equips que han participat han estat el CB Cornellà, el CB Tarragona, el Joventut de Badalona mini A i l'Olimpo Basket Alba, aquest últim un equip italià de la ciutat d'Alba, que està agermanada amb Sant Cugat.

Puja el nivell

Segons l'organitzador i entrenador del preinfantil negre de la UE Sant Cugat, David Pascual, el torneig ha tingut un nivell molt alt: "Cada any el torneig va creixent i en aquesta ocasió hem aconseguit que vinguessin 10 equips de primer nivell, nou de Catalunya i l’Olimpo d’Alba".

Ha afegit també que el balanç és positiu: "Tots els equips han estat molt involucrats i la gent ha sortit molt contenta del torneig. Donem continuïtat a la feina que hem fet els últims 3 anys".

Sobre el paper de la UE Sant Cugat en el campionat ha dit que ha estat bo: "Hem guanyat 3 dels 5 partits que hem jugat. Per l’average ens vam quedar fora de les semifinals. Però hem fet un canvi molt important. A pretemporada vam perdre de 50 contra el Sant Josep i en aquest partit hem guanyat de 6".

Paral·lelament al torneig la Tómbola Solidària de la UESC ha sortejat més de 150 regals durant els dos dies de competició.

 
Comentaris

Destaquem