El CB i Unió Manresana i el Joventut guanyen el torneig de Reis de la UE Sant Cugat

Els manresans s'emporten la victòria en un partit molt emocionant que s'ha decidit en l'últim vuitè (61-48). La Penya ha guanyat el Barça CBS amb claredat (73-36)

El Joventut s'ha imposat a la final al Barça CBS. FOTO: Amanda Bernal El Joventut s'ha imposat a la final al Barça CBS. FOTO: Amanda Bernal
El CB i Unió Manresana s'ha proclamat campió de la primera edició del Torneig de Reis de bàsquet organitzat per la Unió Esportiva Sant Cugat en la categoria preinfantil masculina. Els manresans han guanyat el CB Hospitalet (61-48) en una final molt entretinguda, on gairebé sempre el conjunt del Bages ha anat per davant en el marcador. Malgrat tot, la victòria no s'ha decidit fins l'últim dels vuit temps en què s'han dividit els partits.

A la competició han jugat vuit equips. La UE Mataró ha finalitzat tercer, el CB Santfeliuenc quart, el CE Sant Nicolau cinquè, la UE Sant Cugat sisè, el CB SAMÀ Vilanova setè i l'Sfèric Terrassa vuitè i últim. Robert Marsol ha estat nomenat millor jugador del torneig i Adrià Cabeza millor jugador local.

La Penya guanya la competició femenina
El Joventut de Badalona ha estat el gran dominador de la competició femenina. Les verd-i-negres s'han imposat amb molta claredat a la final al CBS Barça amb el marcador final de 73 a 36. A més, Elna Xiao, jugadora del Joventut, ha estat nomenada MVP del torneig.

La UE Sant Cugat ha comptat en la competició femenina amb dos equips. El conjunt negre ha finalitzat quart, i el conjunt vermell cinquè. Laia Gispert ha estat premiada com a millor jugadora local del torneig. Els altres dos equips que han participat a la competició són el CBF Cerdanyola, que ha finalitzat tercer, i el CB Viladecavalls, que ha estat sisè i últim classificat.

El torneig tindrà continuitat
La Unió Esportiva Sant Cugat ha organitzat aquesta competició per primera vegada amb l'objectiu de consolidar-la en el futur: "Volem fer-la cada any", ha assenyalat la presidenta del club, Mònica Mateu. Així mateix, Mateu ha assegurat també estar "molt contents pel funcionament del torneig, amb 14 equips, alguns de renom, i en aquest format mixte".

Altres activitats
Paral·lelament a la competició, s'han desenvolupat altres activitats, com espectacles de hip-hop i malabars. L'organització també ha disposat d'un servei de bar, una botiga UESC, i una tómbola solidària.

 
Comentaris

Destaquem